Altayçeşme Evden Eve Nakliyat

Çağın ve özellikle ülkemizin demografik yapısından dolayı rağbet kazanan mesleklerinden biri olan nakliye hizmetlerinin akla gelen ilk firmalar arasında kendini kanıtlamış olan Altayçeşme evden eve nakliyat firması, bünyesinde barındırmış olduğu ekip ve ekipmanlarla birlikte sigortalı, güvenilir ve rakip firmalara emsal oluşturacak hizmet kalitesiyle, Maltepe bölgesinin Altayçeşme Mahallesi başta olmak üzere yurdun her bölgesinde faaliyetlerine devam etmektedir.
Sürekli olarak kendini bir önceki güne göre yenileyen, müşterilerine sunduğu hizmet ve gösterdiği samimiyetle güvenli taşımanın güvencesi haline gelen Altayçeşme evden eve nakliyat firması, hiçbir eşyanın ufak tefek bir çizik veya kırık dahi olmadan tertemiz bir şekilde taşınmasına ehemmiyet gösterir.


Altayçeşme Mahallesi’nden veya başka bir yerden Maltepe ve İstanbul’un tüm bölgelerine hizmet veren Altayçeşme evden eve nakliyat firması ile ev taşımak isteyenler 3+1, 2+1 ve 1+1 gibi oda sayısı, malzeme gereksinimi, eleman sayısı, kat durumları gibi ölçütlere bağlı olarak hizmet ve fiyat alırlar. Bu doğrultuda fiyat vermeden önce firma tarafından bir eksper gönderilip eşya analizi yapılır ve fiyatlar da bunun neticesinde değişmektedir. Eksper gönderme amacı, eşyalarınızın planlı ve güvenli, sorunsuz bir şekilde taşınmasına olanak sağlamasıdır. Amaç her zaman müşteri memnuniyeti olduğundan işlerin bu misyon doğrultusunda yürümesi gerekir. Eşyalar taşınırken önce mobilyalarınız sarılır. sonra beyaz eşya ve dolap sökümü yapılır ve daha sonra avizelerin sökümüyle tüm eşyalarınız kamyona yüklenerek diğer eve götürülüp yerlerine aynı oturma vaziyetine getirildikten sonra iş bitilir ve para peşin ödenir.

altayçeşme evden eve nakliyat
Altayçeşme nakliyat; ev, ofis, fuar, fabrika, çelik kasa ve piyano taşımacılığının yanında şehirler arası hizmetler de vererek müşteri potansiyelini arttırmıştır. Bu hizmetleri verirken çalışmalarını her zaman planlı ve entegre biçimde gerçekleşmesini arzulayan bir yol izleyerek lojistik hizmetlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirir. Siz de ev taşımak isterseniz Altayçeşme evden eve nakliyat firması ile iletişime geçebilirsiniz.
İletişim numaralarımız:0532 351 97 87- 0216 388 49 00

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir